Fudbal: Omladinci Srbije bez finala EP

Izvor: Studio B, 29.Jul.2014, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal: Omladinci Srbije bez finala EP

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Portugalije u polufinalnoj utakmici EP u Mađarskoj, posle izvođenja penala, jer je posle 120 minuta igre bilo 0:0.

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije (igrači do 19 godina) neće braniti titulu prvaka Evrope osvojenu prošle godine u Litvaniji. Srpski omladinci zaustavljeni su u polufinalu, gde su poraženi od vršnjaka iz Portugalije. 

Posle 90 minuta igre bilo je nerešeno 0:0. U >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << meču sa obostrano dosta opreza viđena je uglavnom ravnopravna igra u kojoj su Portugalci imali nešto veći posed lopte, ali što se tiče prilika bilo ih po dve-tri pred oba gola. Ipak, pošto ni posle produžetaka, dva puta po 15 minuta nije bilo pobednika, odlučivali su jedanaesterci.

Sa srpske strane neprecizni su bili Gaćinović i Savić-Milinković, dok je golman Rajković uspeo da zaustavi samo šut Podstavskog, tako da su Portugalci slavili sa 4:3. Bez obzira na poraz u polufinalu EP, srpski omladinci obezbedili su plasman na Svetski šampionat koji će se održati za dve godine na Novom Zelandu.

U finalnom meču Evropskog prvenstva za omladince u Mađarskoj igraće Portugalija i Nemačka, koja je u prvoj polufinalnoj utakmici deklasirala Austriju sa 4:0.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Litvanija

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Zvezdini omladinci: Neka nam se vrati u budućnosti!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jul.2014

Omladinski fudbalski reprezentativac Srbije Milan Jokić rekao je danas da žali što je nacionalni tim eliminisan u polufinalu Evropskog prvenstva u Mađarskoj, ali je istakao da je plasmanom na Svetsko prvenstvo ispunjen glavni cill. Tim Srbije (igrači do 19 godina), koji je na šampionatu branili...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.