Izvor: HotSport.rs, 28.Nov.2015, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUDBALSKI BOG: Magičan dribling Lionela Mesija (VIDEO)

Barselona je sa 4:0 savladala Real Sosijedad na Kamp Nou, a Lionel Mesi je ponovo briljirao. Argentinac je postigao četvrti gol za Katalonce, ali je tokom celog meča pravio dar-mar u odbrani tima iz San Sebastijana. Pogledajte kako je “fudbalski bog” izbacio iz igre levog beka Sosijedada. Na 1:35 snimka.

(Izvor: YouTube/NugoBasilaiaa)
The post FUDBALSKI BOG: Magičan dribling Lionela Mesija (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

DELIJE, SLAŽETE LI SE: Ovo su bila dva najveća kralja u ‘Pioniru’! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Nov.2015, 00:30

Polako se slažu utisci posle sinoćnje velike pobede Zvezde nad Realom.. . Tandem Cirbes-Jović se našao u TOP 10, Nemcu je malo falilo da bude MVP.. Videli ste i zašto je Jović išao na hlađenje…. Ali, dva najveća kralja možda su ipak ovo:.  . A video posted by MrRedStarBelgrade (@mrredstarbelgrade)...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.