FS BiH suzdržan na glasanju o prijemu FS Kosova

Izvor: Mondo, 03.Maj.2016, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FS BiH suzdržan na glasanju o prijemu FS Kosova

Delegacija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine tokom glasanja o prijemu tzv. Fudbalskog saveza Kosova u Evropsku fudbalsku asocijaciju (UEFA) na Kongresu u Budimpešti bila je suzdržana.

Fudbalski savez BiH je bio suzdržan na glasanju o prijemu Kosova u UEFA na kongresu u Budimpešti.

"Bili smo suzdržani jer su tako od nas tražili iz fudbalskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << saveza Srbije i Kosova. I da nisu to tražili, mi bismo bili suzdržani, jer je to stav Bosne i Hercegovine kao države u glasanjima u svim međunarodnim organizacijama o pitanjima koja se odnose na Kosovo“, rečeno je iz delegacije FS BiH za agenciju "Anadolija".

Bosna i Hercegovina nije priznala Kosovo kao državu zbog suprotnih političkih stavova, odnosno odbijanja Republike Srpske da to bude i učinjeno.

Srbija: Tužba sudu u Lozani zbog Kosova i UEFA

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.