FOTO: Novi dresovi Real Madrida - sve tri varijante

Izvor: MozzartSport.com, 23.Mar.2017, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Novi dresovi Real Madrida - sve tri varijante

Ima nekoliko izmena u odnosu na ovu sezonu

Kako tradicija nalaže, ovo je period sezone u kome na svetlo dana izlaze novi dresovi koje će fudbalski klubovi nositi u narednoj. A sajt Footyheadlines, koji je nepogrešivo godinama predstavljao izgled sportske opreme, izbacio je na videlo dres Real Madrida za takmičarsku 2017/2018.

Iz priloženog se vidi da je novi dres Kraljevskog kluba pretrpeo tek neznatne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izmene u odnosu na sadašnji. Komplanija Adidas odlučila je da umesto tamnoplave boje ovoga puta upotrebi svetliju varijantu, za slova kojima je ispisan logo glavnog sponzora „Flaj emirejtsa“, kao i pruge na rukavima.

Osim belog dresa, u kome će ekipa Zinedina Zidana igrati na „Santjago Bernabeu“, predstavljene su i dve rezervne varijante. Crna za gostovanja i treća - plavo-zelena - za mečeve u kojima se očekuje da Real igra u Ligi šampiona kao gost.

Zvanične promocija novih dresova Reala zakazana je za jul.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.