FK Ivan Stojković pobednik turnira u Velikom Vojlovcu

Izvor: juGmedia, 02.Sep.2015, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Ivan Stojković pobednik turnira u Velikom Vojlovcu

LEBANE – Ekipa Ivana Stojkovića pobednik je u kategoriji seniora na desetodnvenom noćnom fudbalskom turniru u Velikom Vojlovcu, koji je u ovom lebanskom selu održan po peti put.

U kategoriji petlića ekipa Maxbet savladala je ekipu HasaLukaTransport 5:1. U kategoriji pionira MaxBet je u finalu savladao ekipu Danix 6:2.

Za najboljeg igrača turnira, na kome je se takmičilo 30 ekipa, zasluženo je proglašen Koreja iz ekipe Mlin Jovex,najbolji golman Milan Garinča >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << iz ekipe Mladost Lugare.

Ceo turni je bez ikakvih ispada i incidenata vodio najbolji sudijski par na jugu Srbija – Zoran Krivokapić iz Bošnjaca i Igor Stanojević-Joska iz Lebana.

Svi pobednici i učesnici finalne večeri nagradjeni su peharima, medaljami i vrednim novčanim nagradama.

Turnir je bio jedan od najposećenijih. Generalni pokrovitelj turnira bila je SO Lebane, a organizator omladina sela uz podršku mesne zajednice.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.