Ereri otkaz zbog udaranja novinara, menja ga najtraženiji trener Južne Amerike! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jul.2015, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ereri otkaz zbog udaranja novinara, menja ga najtraženiji trener Južne Amerike! (VIDEO)

Fudbalski savez Meksika će već večeras raskinuti ugovor sa selektorom šampiona Severne Amerike, menja ga Horhe Sampaoli

Selektor Meksika Migel Erera, koji se pre dva dana okitio titulom šampiona Severne Amerike, mogao bi već ove večeri da bude smenjen sa te pozicije.

Naime, čovek sa nadimkom Vaška je, prilikom povratka u domovinu, na aerodromu u Filadelfiji izazvao incident u kojem je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << udario novinara TV Azteka Kristijana Martinolija.

Pomenuti komentator bio je najveći kritičar iskusnog stručnjaka tokom Gold kupa na kojem su Sombrerosi u finalu savladali Jamajku 3:1 i osvojili desetu titulu kontinentalnog šampiona, a cela nacija, posebno gazde pojedinih klubova, tražile su odmah od Fudbalskog saveza Meksika da raskine ugovor sa Ererom.



Incident se, navodno, zbio u na aerodromu u Filadelfiji kada je selektor udario rukom u predelu vrata Martinolija i pretio mu pred svedocima. U svakom slučaju, zbog ovog velikog skandala koji je bacio senku na trijumf Meksika na Gold kupu, noćas će zasedati i čelnici  tamošnjeg saveza koji će odlučiti o sudbini iskusnog stručnjaka.

Kao glavni kandidat za naslednika Migela Erere na kormilu Meksika spominje se Argentinac Horhe Sampaoli, selektor Čilea, šampiona Južne Amerike.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.