Džodić izvodi početni udarac na proslavi Monpeljea

Izvor: Sportal.rs, 30.Okt.2014, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džodić izvodi početni udarac na proslavi Monpeljea

Bivši jugoslovenski fudbalski reprezentativac Nenad Džodić izvešće početni udarac u utakmici

Monpeljea i Evijana, na kojoj će biti obeleženo 40 godina od osnivanja Monpeljea. Kako je saopštio Monpelje, Džodić, koji je igrao za taj klub od 1997. do 2004. godine i od 2007. do 2011. godine, izvešće u subotnjoj utakmici početni udarac na utakmici sa Evijanom.

- Ponosan sam što sam izabran. Biće teško, ali optimista sam i nadam se dobrom rezultatu - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << je Džodić, prenosi Beta.

Džodić je za sajt Monpeljea rekao da je oduvek bio vezan za taj klub.

- U Monpelje sam došao 1997. godine. Igrao sam sam mladom selekcijom Jugoslavije na Mediteranskim igrama i tada su me videli čelnici Monpeljea. Moj trener iz Zemuna rekao mi je da imam nekoliko ponuda, među kojima su i one od Partizana i Crvene zvezde, ali Monpelje je

bio ubedljiviji i potpisao sam petogodišnji ugovor - rekao je Džodić i dodao.

- To je bio prvi put da sam napustio zemlju. Imao sam 20 godina, nisam znao francuski jezik i bilo je teško, ali su me veoma dobro prihvatili. Oduvek sam bio vezan sa Monpelje, za klub u kome sam

odrastao uz odlične igrače i trenere. To je grad u kome su rođena moja deca.

Džodić (37) je počeo karijeru u Zemunu 1995. godine, a između dva boravka u Monpeljeu igrao je tri godine za Ažaksio. Karijeru je završio 2011. godine u Monpeljeu. Za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je šest utakmica.

(Foto: Beta/AP/Michel Spingler)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.