Ćurčić saopštio spisak za Italiju: Bez Nastasića, Jojića, Markovića i Mitrovića

Izvor: Blic, 28.Avg.2014, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćurčić saopštio spisak za Italiju: Bez Nastasića, Jojića, Markovića i Mitrovića

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić saopštio je spisak igrača za utakmice protiv Italije i Severne Irske, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2015. godine u Češkoj.

Na spisku nema Uroša Spajića, Matije Nastasića, Lazara Markovića ni Aleksandra Mitrovića, koji su bili akteri pobede nad Italijom u novembru prošle godine sa 1:0, a ni Jojića, pa će se oni najverovatnije naći >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na spisku "A" selekcije Dika Advokata za meč protiv Francuske (nedelja, 7. septembar).

Pretposlednju utakmicu u kvalifikacijama mlada reprezentacija Srbije

igra 5. septembra protiv Italije od 21 čas u Peskari, a takmičenje u Grupi devet završava četiri dana kasnije, utakmicom protiv Severne Irske u Portdaunu, od 17 časova.

Srbija je odigrala šest utakmica u Grupi devet i sa 13 bodova zauzima prvo mesto na tabeli. Belgija ima isti broj bodova, ali utakmicu više, dok Italija na trećem mestu ima 12 bodova iz šest mečeva. Kipar je četvrti sa šest bodova iz šest utakmica, a Severna Irska je poslednja sa tri boda iz sedam utakmica.

Pozvani igrači:

Golmani: Marko Dmitrović (Ujpešt), Nikola Perić (Jagodina) i Predrag Rajković (Crvena zvezda).

Odbrambeni igrači: Marko Petković (Crvena zvezda), Aleksandar Pantić (Kordoba), Uroš Ćosić (Peskara), Miloš Veljković (Totenhem), Bogdan Planić (Crvena zvezda), Aleksandar Filipović (Jagodina), Filip Stojković (Čukarički) i Nemanja Petrović (Partizan).

Fudbaleri sredine terena: Goran Čaušić (Eskisehir), Darko Brašanac (Partizan), Aleksandar Kovačević (Crvena zvezda), Srđan Mijailović (Kajzeri), Nemanja Radoja (Selta), Sergej Milinković Savić (Genk), Andrija Živković (Partizan), Slavoljub Srnić (Čukarički) i Filip Kostić (Štutgart).

Napadači: Aleksandar Pešić (Tuluz), Uroš Đurđević (Vitese) i Aleksandar Čavrić (OFK Beograd).
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćurčić: Ne žalim za najboljim igračima, A selekcija je prioritet

Izvor: Blic, 28.Avg.2014

Selektor mlade reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je da ne žali zbog činjenice da neće moći da računa na petoricu igrača u presudnim utakmicama protiv Italije i Irske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Češkoj, pošto su rezultati najjačeg nacionalnog tima prioritet...Ćurčić...

Nastavak na Blic...

Prvi spisak Dika Advokata, povratak Kuzmanovića

Izvor: RTS, 29.Avg.2014, 13:15

Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Holanđanin Dik Advokat, saopštio je spisak igrača za prijateljsku utakmicu protiv Francuske. Reprezentacija će se okupiti u utorak a meč se igra u nedelju 7. septembra. Zdravko Kuzmanović ponovu u nacionalnom timu...Selektor fudbalske reprezentacije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.