Čuka na Karaburmi: Igraćemo fudbal!

Izvor: Mondo, 24.Okt.2014, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuka na Karaburmi: Igraćemo fudbal!

Trener crno-belih Vladan Milojević očekuje kvalitetnu utakmicu u "malom" gradskom derbiju protiv OFK Beograda (subota, 14.30).

Foto: MN Press

Peti na superligaškoj tabeli dočekuje četvrtog, oba tima imaju mlade reprezentativce, za naše prilike postižu dosta golova...

To je sasvim dovoljno razloga da ljubitelji fudbala u glavnom gradu odu na Karaburmu i vide meč OFK Beograda i Čukaričkog!

"Očekuje nas teška utakmica, 'mali' gradski >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << derbi. Dobro smo se pripremili i idemo da igramo fudbal", rekao je trener "brđana" Vladan Milojević.

"Drago mi je što i OFK ima istu filozofiju kao mi. Njihovi mladi momci su prošle sezone imali problema, ali sada su stasali i uz par iskusnih igrača su jako dobra ekipa. Nadam se da će publika doći u što većem broju i videti dobru igru", dodao je Milojević.

I jedan i drugi rival su uoči 10. kola sakupila po 15 bodova, ali "romantičari" imaju utakmicu manje, protiv Partizana, koja nije odigrana zbog Parade ponosa i onda obaveza crno-belih u Ligi Evrope.

Vladan Milojević upitan je i za mišljenje o kazni koju je UEFA izrekla reprezentaciji Srbije, zbog incidenata na utakmici protiv Albanije.

"I vuk sit i ovce na broju. Uradili su nešto što niko nije očekivao, ali nema veze. Ne znam ni šta smo dobili, ni šta smo izgubili. Život ide dalje, treba da se koncentrišemo na ono što dalje treba da radimo".

UEFA je registrovala pobedu od 3:0 za Srbiju, ali je "orlovima" oduzela tri boda i kaznila ih sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama.

Strateg Čukaričkog smatra da Srbija treba da gleda samo sebe i misli da reprezentativci mogu da iznesu sve nedaće sa kojima su suočeni, ne svojom krivicom.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.