Antonio Konte: Florencijeva proslava gola sa bakom je za poštovanje

Izvor: Blic, 23.Sep.2014, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antonio Konte: Florencijeva proslava gola sa bakom je za poštovanje

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Antonio Konte priznao je da mu se dopao gest igrača Rome Alesandra Florencija koji je gol protiv Kaljarija proslavio tako što je otrčao na tribinu i zagrlio svoju 82-godišnju baku.

Roma je savladala Kaljari sa 2:0, a Florenci zbog pomenutog poteza dobio žuti karton.

„To je stvarno bio divan gest. Upoznao sam Alesandra, on je stvarno dobar momak. Ja tako nešto nikada nisam uradio na utakmici jer sam postigao malo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << golova u karijeri. Da li bih mu dozvolio da to uradi u dresu Italije? Naravno, ako pre toga već ne bi imao žuti karton", rekao je Konte za Gazetu delo Sport.

Florenci ima 23 godine, a za selekciju Italije do sada je odigrao pet utakmica i dao jedan gol.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Konte: Florencijeva proslava gola sa bakom je za poštovanje

Izvor: Blic, 23.Sep.2014

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Antonio Konte priznao je da mu se dopao gest igrača Rome Alesandra Florencija koji je gol protiv Kaljarija proslavio tako što je otrčao na tribinu i zagrlio svoju 82-godišnju baku...Roma je savladala Kaljari sa 2:0, a Florenci zbog pomenutog poteza dobio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.