ZAMALO TUČA: Ozbiljan sukob Terzića i direktora čačanskog Borca!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Okt.2016, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAMALO TUČA: Ozbiljan sukob Terzića i direktora čačanskog Borca!

Zajednica Superligaša održala je sednicu Izvršnog odbora, na kojoj su klubovima podeljene donacije UEFA.

Neposredno pre početka te sednice, došlo je ozbiljnog sukoba između generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića i direktora čačanskog Borca Slobodana Ilića, prenosi "Žurnal".

Razlog je bio fudbaler Srđan Vujaklija, koji je proletos potpisao predugovor sa crveno-belima, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je i dalje igrač Borca.

Dvojica funkcionera su se normalno pozdravili, ali je okršaj krenuo kada je Terzić poručio kolegi da treba da pripremi papire za Vujakliju, ovaj je odmahnuo rukom i poručio da to ne može da uradi, navodi pomenuto sportski list.

To je Zvezdinog direktora iznerviralo, pa mu je uz nekoliko uvreda i pretnji rekao da ne sme tako da se ponaša. Žustro je odgovorio Ilić, pa je verbalni sukob zamalo prešao u fizički kada su poleteli i papiri sa stola.

Na kraju su predstavnici ostalih klubova morali da se umešaju ne bi li smirili dvojicu funkcionera, u čemu su i uspeli, pa je sednica prošla u normalnoj atmosferi.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdan Terzić i Sloba Ilić u klinču: Gde su papiri za Vujakliju?

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2016

Sportski žurnal prenosi da je na sednici Izvršnog odbora Superlige došlo do žestokog verbalnog obračuna čelnika Zvezde i Borca..Kolege su morale da reaguju i smiruju strasti. Iako pred početak Izvršnog odbora Zajednice superligaša ništa nije nagoveštavalo da će biti bilo kakvih konflikata....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.