(VIDEO) Sunčica Travica u Dijaninom spotu!

Izvor: Press, 24.Jun.2014, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Sunčica Travica u Dijaninom spotu!

Interesantno je da ce se pored Dijane naći i manekenka Sunčica Travica koja je javnosti postala poznata kao devojka tenisera Viktora Troickog sa kojim se dugo zabavljala. 

 
Dijana i Sunčica su pokazale svoje vitke linije, a dok spot ne bude gotov u javnosti je pušten tizer u kome ce ponajviše uživati muški deo publike.
- Uživale smo u Crnoj Gori tokom snimanja i ja verujem da će ovo biti najbolji spot koji sam do sada snimila. Naravno pesma je fantastična i za to veliko hvala Leontini i Graji sa kojima ću nastavaiti saradnju - rekla je kratko zgodna pevačica.

Pogledaj vesti o: Tenis,   Viktor Troicki

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vitke kao balerine: Sunčica Travica u Dijaninom novom spotu!

Izvor: Svet, 24.Jun.2014

Dijanom Janković uveliko radi na pripremama za promociju svog novog singla “Balerina”, za koji je snimila i visokobudžetni spot u Crnoj Gori. Interesantno je da će se pored Dijane naći i manekenka Sunčica Travica koja je javnosti postala poznata kao devojka tenisera Viktora Troickog sa kojim...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.