VIDEO: Izvadio penis u autobusu, žene ga prebile!

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2016, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Izvadio penis u autobusu, žene ga prebile!

Jedan muškarac nije se dobro proveo u gradskom prevozu u Turskoj. Naime, on je, bar kako tvrde pojedini mediji, izvadio penis u autobusu, što je primetila žena ispred njega i udarila mu šamar što je alarmiralo i druge pripadnice "slabijeg" pola da ga isprebijaju.

Nadzorne kamere u autobusu u Turskoj snimile su trenutak kada se grupa žena obrušila na muškarca >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji ih je navodno seksualno uznemiravao u prevozu u turskoj pokrajini Kodžaeli.

Iako se na snimku ne vidi, mediji prenose da je muškarac izvadio penis pored jedne devojke, koja mu je zalepila šamarčinu, a onda su joj se pridružile i ostale. On se nije nijednom pobunio niti se trudio da se odbrani.

Tu nije bio kraj njegovim nevoljama, jer je autobus stao baš pored policijske stanice, a policajci su hitro reagovali i priveli mladića.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.