PRIPREME U VENECIJI OD RANOG JUTRA Evo kako Ana i Švajni provode prvi bračni dan

Izvor: Blic, 13.Jul.2016, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIPREME U VENECIJI OD RANOG JUTRA Evo kako Ana i Švajni provode prvi bračni dan

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger juče su obavili građansko venčanje, a danas će  se na večnu ljubav zavetovati i pred Bogom, nakon čega sledi i velika svadbena proslava.

U hotelu Aman u kojem odsedaju juče je priređena večera za oko 150 gostiju, a očekuje se da će još toliko biti prisutno na današnjem slavlju. Za dobro raspoloženje i večeras će biti zadužena hrvatska pevačica Nina Badrić.

Noć je, kako piše nemački Bild, protekla mirno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a prvi gosti već oko devet ujutru pojavili su se na doručku u hotelu. Među prvima je došao Anin otac Miroslav.

Izabrani gosti će zajedno sa mladencima prisustvovati ručku na ostrvu Torčelo. Ostale zvanice do večeri će biti slobodne.

Crkveno venčanje biće u večernim satima, a nakon toga sledi velika žurka.

"Bild" piše da još nije poznato da li će na venčanje doći teniser Novak Đoković i fudbaler Vejn Runi.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemačka patka: Novak Đoković ne dolazi na svadbu Ane i Švajnija!

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jul.2016

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su pripremili izgleda veoma zanimljivu svadbu, međutim, tamo neće biti Novaka Đokovića, iako je u pojedinim nemačkim medijima najavljeno da će on doći u Veneciju...Prema saznanjima Telegrafa, najbolji teniser sveta neće biti na proslavi srpske teniserke...

Nastavak na Telegraf.rs...

Evo kako Ana i Bastijan provode prvi dan braka

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2016

Ana Ivanović je juče u gradu romantike, Veneciji, rekla sudbonosno "da" njemačkom kapitenu Bastijanu Švajnštajgeru...Budno oko fotografa ih prati na svakom koraku, pa smo tako uspjeli da saznamo i šta danas rade...Ana i Bastijan su slikani u jednom restoranu u Veneciji na opuštenom ručku sa prijateljima.....

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger se venčali u crkvi! FOTO + VIDEO

Izvor: Svet plus, 13.Jul.2016

Teniserka Ana Ivanović i fudbaler Bastijan Švajnštajger juče su obavili građansko venčanje, a večeras su se zavetovali jedno drugom na večnu ljubav u crkvi “Santa Maria della Misericordia”...Jedan od najpopularnijih sportskih parova, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, juče su imali...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.