NESLANA ŠALA Policija privela duhovitu porodicu zbog iscrtavanja penisa

Izvor: Blic, 22.Sep.2014, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESLANA ŠALA Policija privela "duhovitu" porodicu zbog iscrtavanja penisa

Majka i ćerka iz američkog grada Detroita privedene su na ispitivanje u policiju nakon što su srednjoškolski fudbalski teren polile herbicidom, otrovom koji uništava travu. Njih dve su travnjak polile u tačno određenom obliku, te je nakon dejstva tog hemijskog jedinjenja na terenu ostao urezan džinovski muški polni organ.

Za sada neimenovana žena (50), njea ćerka (16) i još jedan mladić (17) privedeni su na ispitivanje u policijsku stanicu zbog incidenta na fudbalskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << terenu srednje škole Bedford.

Zbog uništenog travnjaka škola je primorana da mečeve fudbalskog tima preseli na drugi teren, dok se ne sanira šteta koja je procenjena na 10 hiljada dolara.

Prema tamošnjim medijima, osim ogromnog falusnog oblika, fudbalski travnjak bio je dodatno "ukrašen" natpisom "2016?" i dva "manja" 30-metarska prikaza muških genitalija.

- Krivce ćemo goniti prema punim ovlašćenjima koje nam omogućuje zakon. Ovo nije mala neslana šala, ovo je krivično delo - poručio je detektiv Mark Klejans.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majka-i-cerka-ukrasile-fudbalski-teren-ogromnim-penisom

Izvor: medio.rs, 23.Sep.2014, 00:45

Majka i ćerka su srednjoškolski fudbalski teren polile herbicidom, otrovom koji uništava travu. Zbog uništenog travnjaka škola je bila primorana da mečeve fudbalskog tima preseli na drugi teren, dok se ne sanira šteta koja je procenjena na 10.000 dolara..Za sada neimenovana žena (50), njena...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.