Marko Ivković sahranjen uz pjesmu »Delija«

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Nov.2014, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Ivković sahranjen uz pjesmu »Delija«

BEOGRAD - Ubijeni navijač Crvene zvezde Marko Ivković sahranjen je danas na Bežanijskom groblju u Beogradu.

Sahrani je prisustvovalo nekoliko hiljada ljudi, a navijači su se od Marka oprostili uz pjesmu "Dobro znaj", u kojoj jedan stih glasi "I na nebu tom, na koje idem ja, sija moja zvezda crvena".

Uz porodicu i prijatelje, navijače Zvezde i drugih beogradskih klubova, na sahrani su bili svi fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << crveno-bijelih, juniorski tim košarkaškog kluba na čelu sa predsjednikom Nebojšom Čovićem, nekadašni prvi čovjek fudbalskog kluba Dragan Džajić, potpredsjednik Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević, direktor vaterpolo kluba Igor Milojević i drugi.

Ivković je nastradao u petak uoči utakmice košarkaške Evrolige između Galatasaraja i Crvene zvezde u Istanbulu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sahranjen ubijeni navijač Marko Ivković

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2014

Ubijeni navijač Crvene zvezde Marko Ivković sahranjen je danas na Bežanijskom groblju u Beogradu...Sahrani je prisustvovalo nekoliko hiljada ljudi, a navijači su se od Marka oprostili uz pesmu "Dobro znaj", u kojoj jedan stih glasi "I na nebu tom, na koje idem ja, sija moja zvezda crvena"...Uz porodicu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.