Šešelj: Toma pravi svoju stranku

Izvor: Kurir, 27.Maj.2015, 06:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Toma pravi svoju stranku

Pošto saznajem da su namere Tomislava Nikolića da pocepa SNS, možda će i moji šarplaninci da izađu i da se učlane u njegovu novu stranku, kaže Šešelj

BEOGRAD - Lider SRS Vojislav Šešelj jučerašnji „dan D“, kad je trebalo da bude uhapšen i poslat ponovo u Hag, proveo je uobičajeno, radno, a nije manjkalo ni njegovih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << doskočica, valjda kako bi prekratio vreme do razrešenja haške papazjanije.

- Radio sam normalno, kao i svakog dana. Kao što sam već rekao, mogu samo da me nose do aerodroma, ako me ne sačuvaju moji šarplaninci Toma i Dragica. Evo, pošto saznajem da su namere Tomislava Nikolića da pocepa SNS, možda će i moji šarplaninci da izađu i da se učlane u njegovu novu stranku - kaže na kraju Šešelj.

Inače, ministar pravde Nikola Selaković obavestio je juče glavnog tužioca Tribunala Serža Bramerca da je zahtev žalbenog veća za povratak Šešelja u pritvorsku jedinicu stigao u Vladu.

Selaković je još jednom ponovio da će Srbija postupiti po zahtevu u skladu s domaćim zakonima i principima međunarodnog prava.

Bramerc i Selaković su juče razgovarali o saradnji srpskih pravosudnih institucija s Haškim tribunalom, kao i o izradi nacionalne strategije za procesuiranje ratnih zločina.

(S. M.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.