Putin: Veštačko smanjenje cena nafte pogodiće sve

Izvor: GdeInvestirati.com, 23.Nov.2014, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Veštačko smanjenje cena nafte pogodiće sve

MOSKVA - Veštačko smanjenje cena nafte pogodiće i one koji ga izazivaju, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin u intervjuu agenciji TAS.

"Ako se namerno snižavaju cene energenata, to će pogoditi i one koji izazivaju pad cena. To uopšte ne znači da će sankcije, nagli pad cena nafte i devalvacija nacionalne valute imati negativne rezultate ili katastrofalne posledice samo za nas. Ništa od toga se neće dogoditi!", rekao je Putin.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com <<
Ruski predsednik je kazao da problema ima, da su oni prisutni i da će se povećavati, što će pogoršati situaciju, ali ne samo u Rusiji već i u partnerskim zemljama, uključujući one u kojima se proizvode gas i nafta.

On je izneo mišljenje da se cene nafte smanjuju između ostalog i zato što su SAD počele da vade naftu i gas iz škriljaca.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Moskva

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.