Raonić zaustavio Troickog u Majamiju

Izvor: Radio 021, 24.Mar.2017, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raonić zaustavio Troickog u Majamiju

Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u treće kolo masters turnira u Majamiju, pošto je danas izgubio od Kanađanina Miloša Raonića sa 3:6, 5:7.

Meč Troickog i Raonića, 38. i petog tenisera sveta, trajao je sat i 21 minut.

Raonić će u narednom kolu igrati protiv pobednika meča u kom se sastaju Nemac Miša Zverev i Amerikanac Džered Donaldson.

Troicki je u petom gemu prvog seta imao priliku za brejk, ali je nije iskoristio. Ono što Troickom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << tada nije pošlo za rukom jeste Raoniću u osmom gemu za prednost od 5:3. Kanadjanin je u sledećem lako potvrdio brejk i poveo sa 1:0.

Posle jednog odigranog gema u drugom setu meč je prekinut na dvadesetak minuta zbog kiše. Prvi do prednosti u drugom setu stigao je Raonić, oduzeo je servis Troickom u trećem gemu, ali je srpski teniser vrlo brzo izjednačio na 3:3.

Brejkova potom nije bilo sve do 11. gema kada je usledio pad u igri Troickog što je Raonić iskoristio i poveo sa 6:5. Raonić je u narednom gemu iskoristio prvu meč loptu i tako upisao četvrtu pobedu nad Troickim u njihovom petom međusobnom duelu.

Autor: agencije
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.