I Tipsarević bez finala

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2016, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Tipsarević bez finala

Poput Viktora Troickog i Janko Tipsarević je stao na korad do finala, ali na turniru u Šenženu, pošto je u drugom setu morao da preda meč Rišaru Gaskeu.

Francuz je u trenutku Jankove predaje vodio 6:2, 4:1 posle 57 minuta igre. Srpski teniser bio je ravnopravan rival samo u pra četiri gema, a onda je Gaske zagospodario terenom nedozvolivši Tipsareviću da ga ugrozi.

Kada je postalo jasno da od prekreta nema ništa Tipsarević je odlučio da preda meč zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << povrede desne noge na kojoj je bila primetna bandaža. Za sada nije poznato o čemu se tačno radi, ali se nadamo da je Janko predostroćnosti radi predao meč kako ne bi pogoršao svoje zdravstveno stanje.

Gaske će u finalu igrati protiv boljeg iz duela Brazilca Tomaža Belućija i Čeha Tomaša Berdiha.

Tipsareviću za utehu ostaje 90 ATP bodova i novi skok na rang listi profesionalnih tenisera, ali i novčana nagrada od 32.550 dolara.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.