Evo šta se desi kada najlepše manekenke izađu u grad

Izvor: Blic, 29.Jul.2014, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta se desi kada najlepše manekenke izađu u grad

Velika elektro-haus žurka održana je prošlog vikenda na Kalemegdanu, na "Terassi". Dok većina uživa na moru, svi ljubitelji noćnog provoda koji su ostali u gradu uživali su ovom u prepunom letnjem klubu.

A atmosfera je i bila kao nekom velikom morskom festivalu. Hladni kokteli, prelepe razgolićene devojke i momci, baloni...

Najviše pažnje privukla je bivša velika ljubav Viktora Troickog, Sunčica Travica. Obzirom da je izašla sama sa drugaricama, to >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je ohrabrilo muškarce da joj prilaze i šalju pića. A ona je ćaskala sa onima koji joj se dopadaju i jasno stavila do znanja da je teniser davna prošlost.

Provodila se i zvezda filma "Montevideo", Aleksandra Đorđević. Obzirom da je bila u muškom manekenkom društvu, u njenom slučaju, sve je ostalo samo na pogledima okoline.

O tome kakav je provod bio, svedoči i red ispred kluba. Sledeće žurke su u petak i subotu, a u nedelju od 18 časova je popodnevna čil žurka "Sunday Set" uz Gorana Starčevića.

Post by Marko Kesic.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sunčica napravila pravu pometnju u klubu

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jul.2014, 22:49

Manekenka Sunčica Travica napravila je pravu pometnju kada se pojavila u jednom beogradskom klubu...Muški dio populacije se obradovao što je došla samo sa drugaricama, te su bili ohrabreni da joj šalju pića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.