Vladimir Stojković sa sinom i devojkom u Izraelu

Izvor: Kurir, 23.Nov.2014, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Stojković sa sinom i devojkom u Izraelu

Vladimir Stojković odveo je sina Lava u Izrael, a nedavno im se pridružila i njegova devojka Valentina Pupović.

Golman kluba Makabi Haifa jedva čeka da započne zajednički život s njom, ali moraće da sačeka još malo, dok Valentina ne završi ekonomiju na državnom fakultetu u Beogradu.

- Stojke je presrećan što je Lav kod njega jer s njim totalno podetinji. Sin će kod tate provesti desetak >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dana, a s tim se složila Bojana Rajić, koja s bivšim mužem sad ima dobru komunikaciju. Ne smeta joj ni Vladina nova devojka jer je veoma pažljiva prema njihovom detetu - otkriva naš izvor.

Stojković će u Izraelu biti do marta, pa će najverovatnije tamo s Valentinom proslaviti i Novu godinu, a kako je još letos izjavljivao da sa svojom novom izabranicom želi da proširi porodicu, možda uskoro poradi i na tome.

(M. D.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vladimir Stojković sa sinom i devojkom u Izraelu

Izvor: Story, 23.Nov.2014

Vladimir Stojković odveo je sina Lava u Izrael, a nedavno im se pridružila i njegova devojka Valentina Pupović...Vladimir Stojković sa sinom Lavom, foto: Facebook..Golman kluba Makabi Haifa jedva čeka da započne zajednički život s njom, ali moraće da sačeka još malo, dok Valentina ne završi...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.