Večeras doček vaterpolista i rukometaša

Izvor: Politika, 30.Jan.2012, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras doček vaterpolista i rukometaša

BEOGRAD – Rukometni i vaterpolo savezi Srbije dogovorili su se da večeras u 20 sati organizuju doček reprezentativaca iz ova dva sporta, povodom uspeha koje su postigli na evropskim prvenstvima, rečeno je Tanjugu u gradskoj upravi.

Doček će biti organizovan na tradicionalnom mestu, ispred Skupštine grada Beograda.

Vaterpolo reprezentacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Srbije osvojila je titulu prvaka Evrope pošto je u Ajndhovenu, u finalu, savladala selekciju Crne Gore sa 9:8 (1:1, 2:3, 3:1, 3:3), dok su srpski rukometaši osvojili srebrnu medalju na prvenstvu „starog kontinenta”, jer su u finalu u Beogradu poraženi u duelu sa Danskom sa 21:19 (9:7).

Tanjug

objavljeno: 30.01.2012.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veterpolisti i rukometaši ispred Skupštine, Novak preko video bima

Izvor: Svet plus, 30.Jan.2012

Rukometni i vaterpolo savezi Srbije dogovorili su se da večeras u 20 sati organizuju doček reprezentativaca iz ova dva sporta, povodom uspeha koje su postigli na evropskim prvenstvima, rečeno je Tanjugu u gradskoj upravi. Doček će biti organizovan na tradicionalnom mestu, ispred Skupštine grada...

Nastavak na Svet plus...

Veterpolisti i rukometaši ispred Skupštine, Novak preko video bima

Izvor: TimockeVesti.net, 30.Jan.2012

Rukometni i vaterpolo savezi Srbije dogovorili su se da večeras u 20 sati organizuju doček reprezentativaca iz ova dva sporta, povodom uspeha koje su postigli na evropskim prvenstvima. Doček će biti organizovan na tradicionalnom mestu, ispred Skupštine grada Beograda.. Vaterpolo reprezentacija Srbije...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Čak 15.000 navijača došlo na doček vaterpolista i rukometaša

Izvor: Sportal.rs, 30.Jan.2012

U Beogradu, ispred Gradske skupštine, okupilo se blizu 15.000 navijača koji su došli da čestitaju rukometašima Srbije i vaterpolistima naše zemlje na osvojenim medaljama na Evropskim šampionatima.

Nastavak na Sportal.rs...

Dočekani šampioni u Skupštini grada: FOTO

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jan.2012

Svečani docek vaterpolo i rukometne reprezentacije Srbije, koje su osvojile zlatnu, odnosno srebrnu medalju na evropskim prvenstvima održan je danas na platou ispred Skupstine grada Beograda.

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.