UŽIVO: Meksiko - Kamerun 0:0 (25. minut)! Šansa za Eta

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jun.2014, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Meksiko - Kamerun 0:0 (25. minut)! Šansa za Eta

Ko će pored već viđenog Brazila iz grupe A da se nađe u osmini finala Svetskog prvenstva možda saznamo večeras posle susreta Meksika i Kameruna. Ostanite uz portal Vestionline i saznajte iz minuta u minut dešavanja sa stadiona "Estadio das Dunas".

Reprezentativci Meksika (Foto: Arhiva)

 

U sastavu Meksika nema prve zvezde tima, napadača Mančester Junajteda Ćićarita Ernandeza, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji meč počinje s klupa, a glavni adut Kamerunaca je Samjuel Eto.

 

23. minut - Treći korner za Kamerun.

21. minut - Šansa za Kamerun. Asuekoto je sjajno prošao po levoj strani, uposlio Eta, ali je napadač Čelsija šutirao pored gola. Sve opasniji Kamerun.

18. minut - Mbia pokušava glavom, ali pored gola. Kamerun se malo trgao posle početnog pritiska "sombrerosa".

15. minut - Prvi korner na utakmici izvode Kamerunci. I Kamerun postižu gol, ali je Samjuel Eto bio u ofsajdu. Dva gola, ali na semaforu i dalje 0:0.

12. minut - Meksiko je postigao gol, ali je sudija dosudio ofsajd u kom se našao Dos Santos. Uporeni snimak pokazuje da je sudija pogrešio. Ostaje 0:0.

8. minut - Meksiko je zasad bolji, ali nema opasnosti po gol Itanđea.

4. minut - Blaga terenska inicijativa Meksika na sredini terena.

1. minut - Utakmica je počela.

 

SASTAVI TIMOVA

MEKSIKO: Očoa, Agilar, Markez, Lajun, Moreno, Pine, Guadrado, Erera, Varskez, Peralta, Dos Santos.

KAMERUN: Itanđe, Đeđe, N'Kolo, Čeđu, Asuekoto, Eno,Song, Mbia, Mutanđo, Eto, Čopo Moting.

 
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UŽIVO: Meksiko - Kamerun 0:0 (29. minut)! Eto promašio zicer

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jun.2014

Ko će pored već viđenog Brazila iz grupe A da se nađe u osmini finala Svetskog prvenstva možda saznamo večeras posle susreta Meksika i Kameruna. Ostanite uz portal Vestionline i saznajte iz minuta u minut dešavanja sa stadiona "Estadio das Dunas"...Reprezentativci Meksika (Foto: Arhiva).. ..U...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.