UŽIVO: Iran - Srbija 16:19 (8. minut)! Bjelica vraća prednost

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2014, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Iran - Srbija 16:19 (8. minut)! Bjelica vraća prednost

Posle šokantnog poraza od Francuske, košarkašku reprezentaciju Srbije očekuje na papiru lak zadatak protiv Irana, koji je u prva dva kola doživeo ubedljive poraze. Ostanite uz portal Vestionline i saznajte iz minuta u minut dešavanja iz Granade.

Stefan Marković, plejmejker reprezentacije Srbije

 

Selektor Aleksandar Đorđević verovatno će da iskoristi ovaj duel da razigra sve reprezentativce pred nastavak Mundobasketa.

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
8. minut -  Raško Katić postiže prve poene na meču. Trojka Bjelice. Srbija za tri poena šutira 3/3.

7. minut - Poeni Bjelice za vođstvo Srbije - 14:13. U igri je Teodosić. Hadadi već postigao devet poena.

6. minut -Bogdanović vezuje pet poena za Srbiju. Vodi Iran 13:12.

5. minut - Bogdanović iz kontranapada pogađa trojku - 11:10. Dva faula Raduljice, umesto njega na parketu je Raško Katić. Hadadi najbolji u timu Irana, već je postigao osam poena.

4. minut - Iran bolji na startu meča.

3. minut - Iran pravi seriju 7:0. Raduljica smanjuje na 9:7.

2. minut - Kalinić pogađa trojku za Srbiju - 5:2. Opet Hadadi smanjuje rezultat -5:4.

1. minut - Utakmica u Granadi je počela. Petorka Srbije je: Marković, Bogdanović, Kalinić, Bjelica i Raduljica. Prvi poeni Stefana Markovića. Hadadi sa linije slobodnih bacanja izjednačuje - 2:2.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Iran - Srbija 16:19 (10. minut)! Bjelica vraća prednost

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2014

Posle šokantnog poraza od Francuske, košarkašku reprezentaciju Srbije očekuje na papiru lak zadatak protiv Irana, koji je u prva dva kola doživeo ubedljive poraze. Ostanite uz portal Vestionline i saznajte iz minuta u minut dešavanja iz Granade...Stefan Marković, plejmejker reprezentacije Srbije.. ..Selektor...

Nastavak na Vesti-online.com...

UŽIVO: Krunić - Azarenka

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2014, 02:03

Može li Aleksandra Krunić do nove senzacije na US openu? Mlada Srpkinja, posle fenomenalne pobede protiv šampionkeVilmbldona u meču za četvrtfinale sastaje se sa Beloruskinjom Viktorijom Azerenkom. Ostanite uz portal Vestionline i saznajte iz minuta u minut dešavanja iz Njujorka...Aleksandra Krunić...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.