UŽIVO: Crvena zvezda - Partizan (19.00)

Izvor: Vesti-online.com, 27.Avg.2017, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Crvena zvezda - Partizan (19.00)

Već u 7. kolu Superlige Srbije i što je zanimljvije već krajem avgusta meča biće odigran prvi ovosezonski, a ukupno 155. "večiti derbi, koji dolazi posle velikog uspeha oba kluba pošto su se i crveno i crno-beli plasirali u grupnu fazu Lige Evrope. Utakmica počinje u 19.00 sati, igraće se na stadionu "Rajko Mitić", a vi na portalu VESTIONLINE možete da pratite promene iz minuta u minut.

Zanimljivo je i da su oba tima do sada odigrača po pet mečeva u domaćem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << šampionatu. Zvezda ima maksimalan učinak uz samo jedan primljen gol, dok je Partizan kiksnuo u duelu sa Voždovcem i to pred svojim navijačima.

Oba trenera imaju određene probleme sa povredama igrača. Đukić ne može da računa na Kosovića, Jevotvića i ranije povređenog Stevanovića. Na drugoj strani nema Branka Jovičića, a zbog povreda utakmicu sa Kranosdarom napustili su Rodić i Milić, dok Anđelković iz istog razloga nije igrao protiv Rusa.

Očekuje se da tribine stadionu u Ljutice Bogdana budu popunjene u velikoj meri, ali ne kao na utakmici pre tri dana kada praktično nije imal gde igla da padne.

Utakmicu će suditi naš provereni arbitar Danilo Grujić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

KRAJ: Crvena zvezda – Partizan 0:0 (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Avg.2017

Pratite dešavanja sa 155. večitog derbija..KLAĐENJE..CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN 0:0..Stadion: Rajko Mitić. Gledalaca: 32.841. Sudija: Danilo Grujić (Niš)..CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Stojković, Savić, Le Talek, Gobeljić - Krstičić (od 77. Milijaš), Donald - Srnić (od 90. Adžić),...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.