U Londonu od danas u prodaji sladoled od majčinog mleka

Izvor: Blic, 25.Feb.2011, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Londonu od danas u prodaji sladoled od majčinog mleka

Poslednja ludost dolazi iz Londona, a reč je o sladoledu spravljenom od majčinog mleka.

Ova neobična poslastica, nazvana "bejbi gaga", može se od danas probati u poslastičarnici "Ajskrimists" izvesnog Mata O'Konora koja se nalazi u londonskoj četvrti Kovent Gardenu.

Porcija ovog specijaliteta, koji se pravi od "prvoklasnog" majčinog mleka sa dodatkom ukusa vanile sa Madagaskara i malo kore od limuna, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << košta 23 funte.

Kako prenosi Ansa, mleko koje je neophodno za sladoled isporučuje 15 mama koje su se odazvale na oglas istaknut na popularnom forumu za porodilje "mumsnet" i koje za 300 mililitara mleka dobijaju 15 funti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napravljen sladoled od majčinog mleka!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Feb.2011

Čak ni najsnabdevenije poslastičarnice ni specijalizovane radnje nemaju proizvod koji jedan restoran u Londonu sa ponosom predstavlja - sladoled od majčinog mleka! Za 14 funti, oni koji ne budu rekli „bljak“ moći će da uživaju u specijalitetu od prvoklasnog, prirodnog mleka žena, vanile i...

Nastavak na Vesti-online.com...

U Londonu od danas u prodaji sladoled od majčinog mleka

Izvor: SrbijaNet.rs, 25.Feb.2011

Poslednja ludost dolazi iz Londona, a reč je o sladoledu spravljenom od majčinog mleka. Ova neobična poslastica, nazvana "bejbi gaga", može se od danas probati u poslastičarnici "Ajskrimists" izvesnog Mata O'Konora koja se nalazi u londonskoj četvrti Kovent Gardenu.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.