Strah od terora i u Kanu: Evakuisana publika sa festivala

Izvor: B92, 20.Maj.2017, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strah od terora i u Kanu: Evakuisana publika sa festivala

Zbog sumnjivog predmeta za koji se posumnjalo da je bomba na kratko je bila evakuisana publika na filmskom festivalu u Kanu.

Naime, prisutnima na večerašnjoj projekciji u Kanu rečeno je da odmah napuste salu, ali je novinarima kasnije rečeno da sumnjivi predmet nije opasan, prenosi AP.

Nakon pauze od pola sata projekcija je nastavljena. Francuska je pod vanrednim stanjem od 2015. nakon ekstremističkih napada u Parizu u kojima je poginulo 130 osoba u novembru.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LAŽNA UZBUNA U KANU Publika evakuisana zbog sumnje na bombu

Izvor: Blic, 20.Maj.2017

Dvorana u kojoj se održava 70. Međunarodni filmski festival u Kanu evakuisana je danas na nekoliko minuta iz bezbednosnih razloga, javila je agencija Frans pres na licu mesta...🔴ALERTE INFO - #FestivalCannes: La police évacue le Palais du Festival de #Cannes à cause de deux batteries dans un sac...

Nastavak na Blic...

Evakuisana publika sa festivala u Kanu! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 20.Maj.2017

Sumnjiv paket uneo je pometnju na filmskom festivalu u Kanu...Naime, prisutnima na večerašnjoj projekciji u Kanu rečeno je da odmah napuste salu, ali je novinarima kasnije rečeno da sumnjivi predmet nije opasan, prenosi AP...RT @Nieuwsblad_be: #Verdachte rugzak schrikt filmfestival #Cannes op https://t.co/tSALnoFwEQ...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.