Šešelj operisan u Hagu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Okt.2010, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj operisan u Hagu

BEOGRAD -

Srpska radikalna stranka izražava bojazan da je nad predsednikom te stranke Vojislavom Šešeljom, koji je operisan u Hagu, izvršena neuspešna intervencija, da se zamagljuje istina o njegovom zdravlju i traži ekspertski nalaz nezavisnih stručnjaka, izjavio je danas šef pravnog tima za odbranu lidera radikala Zoran Krasić.

"U najmanju ruku je neuobičajeno i čudno da posle izvršene >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << intervencije ablacije nalaz EK nije tumačen od kardiologa, kao ni nalaz ultra zvuka srca", rekao je Krasić na konferenciji za novinare, navodeći da je lider radikala operisan juče u Hagu.

On je dodao da je još čudnije da je aparat u pritvorskoj jedinici bio pokvaren u trenutku kada je trebalo da izmeri stanje srca Šešelja. Krasić je upitao da li je bio ispravan i aparat za ablaciju pošto je operacija trajala tri sata, kao i zašto će morati da se čeka tri meseca da bi se saopštilo da li je intervencija bila uspešna.

"SRS interesuje s kojim brojem aritmija i srčanih otkucaja je Šešelj ušao u salu za intervencije, a kolike su one bile u momentu kada je iz sale izašao", rekao je Krasić i na pitanje kratko odgovorio da se Šešelj javio danas iz Haga ali da ne može ništa podrobnije da kaže o njegovom zdravstvenom stanju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRS sumnja u uspešnost operacije

Izvor: B92, 29.Okt.2010

Beograd, Hag -- Vojislav Šešelj je operisan u Hagu, a SRS izražava bojazan da je izvršena neuspešna intervencija. Zahvat je protekao je po planu, kažu u Hagu...U SRS smatraju da se zamagljuje istina o njegovom zdravlju i traže ekspertski nalaz nezavisnih stručnjaka, izjavio je šef pravnog tima...

Nastavak na B92...

SRS: Šešelj neuspešno operisan

Izvor: RTS, 29.Okt.2010

Nad Vojislavom Šešeljom, koji je juče operisan u Hagu, izvršena je neuspešna intervencija, saopštila SRS. Radikali traže ekspertski nalaz nezavisnih stručnjaka. Lekarski zahvat protekao bez komplikacija, saopštio Haški tribunal. ..Srpska radikalna stranka strahuje da je nad predsednikom te...

Nastavak na RTS...

ŠEŠELJ TAJNO OPERISAN U HAGU

Izvor: Kurir, 30.Okt.2010, 08:02

BEOGRAD - Operacija u najvećoj tajnosti! Lider SRS Vojislav Šešelj operisan je iznenada i bez znanja najbližih prekjuče u Hagu! Zoran Krasić, šef pravnog tima za odbranu Šešelja, za Kurir kaže da su lidera radikala operisali pod pseudonimom?!..BEOGRAD - Operacija u najvećoj tajnosti!..Lider...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.