ŠEST BODOVA ZA ŠESTU TITULU: Partizan počeo pripreme

Izvor: Kurir, 14.Jan.2013, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠEST BODOVA ZA ŠESTU TITULU: Partizan počeo pripreme

U odnosu na ekipu iz prvog dela sezone trener Vladimir Vermezović neće moći da računa na reprezentativnog vezistu Nemanju Tomića, koji je otišao u Genčlerbirligi, kao ni na napadača Stefana Šćepovića i štopera Sretena Sretenovića, nove clanove južnokorejskog Busana.

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana počeli su danas u Sportskom centru Teleoptik pripreme za prolećni deo sezone u kojem će pokušati da odbrane šest bodova prednosti nad Crvenom zvezdom i osvoje šestu uzastopnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << titulu.

Brazilac Eduardo nije se vratio iz Brazila pošto je pozajmljen Sao Kaetanu, a sutra se očekuje dolazak Libijca Mohameda Zabije.

Predsednik Partizana Dragan Đurić pozdravio je igrače i rekao da motive ostaju isti - šesta uzastopna titula i ulazak u istoriju.

"Imamo kvalitetan tim, klub čini sve da igrači ni u čemu ne oskudevaju i da imaju optimalne uslove za dobar rad i odlične rezultate", rekao je Đurić, koji je uručio plaketu kapitenu Saši Iliću za sve što je uradio u crno-belom dresu.

Sportski direktor Ljubiša Tumbaković istakao je da crno-beli hoće da završe sezonu na način na koji su počeli, čak i ubedljivije.

"Verujem da će rezultati doći kao posledica takve igre. Hoćemo i da napravimo dobar skauting kako bismo bilo spremni za Evropu sledeće sezone i ulazak Lige šampiona. To, ipak, ne menja naše bazično opredeljenje da se oslanjamo na sopstvenu školu", poručio je on.

Kada su u pitanju dolasci i odlasci igrača Tumbaković je izrazio nadu da će sve biti gotovo do kraja nedelje.

"Ukoliko budemo dovodili igrace neće ih biti mnogo, jedan ili dva, moraju da budu pojačanja, a ne samo da pojačavaju konkurenciju. Što se tiče odlazaka moguće je da će ih biti još dva-tri", poručio je Tumbaković.

Šampion Srbije doživeo je promene i u stručnom štabu, pošto su Aleksandar Rogić i Darko Belojević otišli u kineski Šandong, a u novim ulogama oprobaće se Radiša Ilić i Igor Spasić.

Crno-beli će od sutra boraviti na Tari, gde će obaviti prvi, sedmodnevni deo priprema, a potom ekipa 25. januara putuje u Antaliju, gde će ostati do 7. februara.

Planirano je da Partizan u Antaliji odigra osam pripremnih utakmica, a rivali će im biti švajcarski Cirih, ukrajinski Sevastopolj i Karpati, južnokorejski Pohang, austrijska Admira Vaker, kao i kineski Đangsu, Liteks i Šandong.

Partizan će u prvom kolu prolećnog dela šampionata Srbije, koje se igra 27. februara, gostovati ekipi BSK-a iz Borče.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan: Po šestu titulu u nizu

Izvor: B92, 14.Jan.2013

Fudbaleri Partizana počeli su u Sportskom centru "Teleoptik" pripreme za prolećni deo sezone u kojem će pokušati da osvoje šestu uzastopnu titulu...U odnosu na ekipu iz prvog dela sezone trener Vladimir Vermezović neće moći da računa na reprezentativnog vezistu Nemanju Tomića, koji je otišao...

Nastavak na B92...

Vermezović: Čeka nas najteži ispit u poslednjih 15 godina

Izvor: Kurir, 14.Jan.2013

Crno-beli će od sutra boraviti na Tari, gde će obaviti prvi, sedmodnevni deo priprema, a potom ekipa 25. januara putuje u Antaliju, gde će ostati do 7. februara...BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da ekipu u prolećnom delu sezone u Superligi Srbije očekuje...

Nastavak na Kurir...

Partizan počeo pripreme

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2013

BEOGRAD -..Fudbaleri Partizana počeli su danas u Sportskom centru Teleoptik pripreme za prolećni deo sezone u kojem će pokušati da odbrane šest bodova prednosti nad Crvenom zvezdom i osvoje šestu uzastopnu titulu...U odnosu na ekipu iz prvog dela sezone trener Vladimir Vermezović neće moći da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.