Radonjić i saradnici u novom ruhu

Izvor: Mondo, 13.Okt.2014, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić i saradnici u novom ruhu

Stručni štab Crvene zvezde Telekom "ponovio" se pred početak novog ciklusa Evrolige.

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Za izgled Dejana Radonjića i njegovih saradnika, pre svega na evropskoj sceni, ubuduće će se starati proizvođač muških odela "Rancco", počev od četvrtka i utakmice protiv Galatasaraja u Kombank areni.

"Važno je da se tokom utakmica, koje uvek nose mnogo uzbuđenja, osećamo komotno. Nova odela su vrhunskog kvaliteta, veoma prijatna >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za nošenje. Što se tiče estetskog momenta, moram priznati da svi članovi stručnog štaba izgledaju veoma elegantno", u svom stilu je prokomentarisao Zvezdin tim menadžer Nebojša Ilić.

Sve blagodeti novog sakoa Radonjić bi mogao da oseti na proleće, kada počne Superliga Srbije. Jer, na domaćim parketima se prošle sezone insistiralo na "dres kodu" kao ni u jednom drugom takmičenju...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RANCCO oblači crveno-bele

Izvor: NaDlanu.com, 13.Okt.2014

Članovi stručnog štaba Crvene zvezde Telekom će početak nove sezone u Evroligi dočekati u novom ruhu. I to bukvalno. Renomirani proizvođač muških odela RANCCO u buduće će voditi računa o izgledu trenera crveno-belih, a nova odela biće spremna za prvi evroligaški duel sa Galatasarajem...Dejan...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.