Povlastice za prva dva dana festa na Ušću

Izvor: Blic, 18.Jun.2010, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povlastice za prva dva dana festa na Ušću

Kupci ulaznica za prvi ili drugi dan "Ušće festa" u Beogradu moći će da uvedu jednu osobu besplatno, rečeno je agenciji Beta u produkcijskoj kući "Mjuzik star".

Pošto je Srbija u petak pobedila Nemačku na Svetskom prvenstvu u fudbalu, "održaćemo obećanje koje je dao Raka Marić", šef "Mjuzik stara", izjavio je portparol te kuće Bojan Milićević.

"Ko ima kartu za prva dva festivala može >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa sobom da povede još jednu osobu, a ponuda ne važi za treći dan, kada nastupa Bili Ajdol".

Prema njegovim rečima, "nije ni potrebno da važi, jer je za koncert Ajdola prava navala za karte", i u prodaju je pušten novi kontigent ulaznica. Milićević, međutim, nije želeo da govori o tiražu.

Trodnevni "Ušće fest" će početi sutra kada će nastupiti "Bajaga i instruktori" i Vlado Georgiev.

Za drugi dan su najavljeni hrvatska pevačica Severina i Goran Bregović, dok će jedini izvođač trećeg dana biti glavna zvezda festivala - Bili Ajdol.

Karte za prva dva dana festivala koštaju po 1.000 dinara, a za treći dan 2.000 dinara.

Oluja je u sredu oštetila binu i opremu "Ušće festa", ali organizatori kažu da će festival proteći u redu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"MJUZIK STAR" ODRŽAO REČ: KARTA VAŽI ZA DVE OSOBE

Izvor: Kurir, 18.Jun.2010

BEOGRAD - Kupci ulaznica za prvi ili drugi dan "Ušće festa" u moći će da uvedu jednu osobu besplatno, potvrdili su u produkcijskoj kući "Mjuzik star". Pošto je Srbija u pobedila Nemačku na Svetskom prvenstvu u fudbalu, "održaćemo obećanje koje je dao Raka Marić", šef "Mjuzik stara", izjavio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.