PADA BLOKADA: Čelnici Partizana na sastanku sa Poreskom upravom

Izvor: Kurir, 19.Avg.2013, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PADA BLOKADA: Čelnici Partizana na sastanku sa Poreskom upravom

Račun crno-belih je blokiran već dva meseca zbog duga prema PU

BEOGRAD - Čelnici Košarkaškog kluba Partizan sastali su se sa direktorom Poreske uprave Ivanom Simičem, ali niko od učesnika nije želeo da priča za medije.

Ovaj sastanak je organizovao savetnik za privredu prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučićem, Siniša Mali. Rukovodstvo crno-belih očekuje da dođe do dogovora i da se skine blokada sa računa KK Partizan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koju je postavila Poreska uprava zbog fiskalnog duga.

Račun Partizana je blokiran već dva meseca račun zbog duga od 150,5 miliona dinara, ali je zabranu korišćenja novca klubu, osim Poreske uprave, stavilo i sedam banaka. Čelnici crno-belih očekuju da bi eventualno skidanje blokade PU pomoglo da se i banke ubede na sličan korak.

Delegacija Sportskog društva Partizan sastala se pre desetak dana sa čelnicima Vlade Srbije, a među njima je bilo i predstavnika Košarkaškog kluba. Vujošević je tada rekao im je obećana pomoć kakvu očekuju od države.

Vujošević je početkom avgusta izjavio da su "crno-beli" zbog neplaćenih poreza i duga sa kamatom u minusu od 1,4 miliona evra. On je tada javno pozvao Vučića da pomogne, ocenivši da on ima najviše vlasti i da treba da pokaže najviše odgovornosti.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

PADA BLOKADA: Čelnici Partizana na sastanku sa Poreskom upravom

Izvor: Dzungla.org, 19.Avg.2013

Račun crno-belih je blokiran već dva meseca zbog duga prema PU OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.