Izvor: 24sata, 01.Avg.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaški spektakl na pesku Štranda za vikend

Novi Sad će ovog vikenda na Štrandu ugostiti najbolje srpske odbojkaše i odbojkašice na pesku u okviru finala Vip Beach Mastersa - prvenstva Srbije u ovom atraktivnom sportu. Ulaz za sve mečeve je besplatan (ali ne i na kupalište), a organizatori su posetiocima pripremili dobru zabavu i pravi spektakl: uzbudljive mečeve, di-džejeve, igračice na pesku, raznovrsna takmičenja sa nagradama i poklone sponzora.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Finale Prvenstva Srbije u odbojci na pesku na Štrandu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2008

NOVI SAD - Najbolji srpski odbojkaši i odbojkašice na pesku takmiče se ovog vikenda na Štrandu, u okviru trećeg turnira Vip Bič Masters-a, nacionalnog prvenstva u ovom atraktivnom sportu...Ulaz za sve mečeve je slobodan, a organizatori su posetiocima pripremili dobru zabavu i pravi spektakl: uzbudljive...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.