Mateus: Partizan namestio meč, Bjeković: Jesmo i Zvezdu namestili?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Mar.2014, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mateus: Partizan namestio meč, Bjeković: Jesmo i Zvezdu namestili?

Bivši trener Partizana Lotar Mateus u svojoj autobiografskoj knjizi napisao je da je vodio crno-bele u jednoj "nameštenoj" utakmici u sezoni 2002/2003. U izjavi za MOZZART Sport, bivši sportsi direktor Partizana Nenad Bjeković ističe i da mu je posle ovakvih reči jasno zbog čega čovek koji je prvi dovezao Parni valjak u grupnu fazu Lige šampiona već tri godine ne može da nađe posao.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mateus: Vodio sam Partizan u jednoj „nameštenoj” utakmici

Izvor: Politika, 10.Mar.2014

BEOGRAD – Bivši trener Partizana Lotar Mateus u svojoj autobiografskoj knjizi napisao je da je vodio crno-bele u jednoj „nameštenoj” utakmici u sezoni 2002/2003...Iako nije direktno naveo, Mateus je aludirao na meč 28. kola, kada je Partizan imao veliku bodovnu prednost u odnosu na drugoplasiranu...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.