Izvor: Kurir, 17.Mar.2010, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komandant vojske SAD: Cilj uhvatiti bin Ladena živog

VAŠINGTON, 17. marta 2010. (Beta-AP) - Najviši komandant SAD u Avganistanu, general Stenli Mekristal, izjavio je danas da je cilj američkih trupa da lidera terorističke organizacije Al Kaide Osama bin Ladena uhvate živog i da ga "privedu pravdi". Mekristalova današnja izjava novinarima u suprotnosti je s rečima državnog tužioca SAD Erika Holdrera koji je juče u Kongresu rekao da su šanse za hvatanje bin Ladena živog "beskonačno male" zato što bi ga verovatno ubili američki vojnici ili borci Al Kaide. 

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cilj uhvatiti bin Ladena živog

Izvor: NaDlanu.com, 17.Mar.2010

VAŠINGTON, 17. marta 2010. (Beta-AP) - Najviši komandant SAD u Avganistanu, general Stenli Mekristal, izjavio je u sredu da je cilj američkih trupa da lidera terorističke organizacije Al Kaide Osama bin Ladena uhvate živog i da ga "privedu pravdi". ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.