KUP: Cibona do pehara u poslednjoj sekundi!

Izvor: Mondo, 07.Feb.2013, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP: Cibona do pehara u poslednjoj sekundi!

Trofej Kupa Krešimira Ćosića završio u rukama košarkaša Cibone zahvaljujući košu Sandra Nicevića u poslednjoj sekundi.

Kakav šok za Cedevitu i kakva radost za Cibonu u četvrtak uveče!

"Vukovi" su u izuzetno uzbudljivoj utakmici posle produžetka pobedili 77:76, iako su u finišu meča gubili 11 poena razlike.

Do sedmog pehara Kupa, Cibosi su došli košem veterana Sandra Nicevića u poslednjoj sekundi. Bio je to njegov jedini pogodak u meču! >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Prethodna dva šuta je promašio...

Jedan od najvećih talenata hrvatske košarke, 18-godišnji Dario Šarić (7 poena, 15 skokova) umalo je bio tragičar utakmice pošto je desetak sekundi pre kraja, pri vođstvu Cibone od jednog poena, promašio dva slobodna bacanja.

Na njegovu sreću, Nicević je bio precizan.

(MONDO, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KUP: Cibona do pehara, Tomas izgubio živce!

Izvor: Mondo, 08.Feb.2013, 00:20

Trofej Kupa Krešimira Ćosića završio u rukama košarkaša Cibone zahvaljujući poenima Sandra Nicevića u poslednjoj sekundi. Marko Tomas po završetku meča otrčao na tribine i udario navijača!..Kakav šok za Cedevitu i kakva radost za Cibonu u četvrtak uveče!.."Vukovi" su u izuzetno uzbudljivoj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.