JS: Nastavljamo pregovore sa DS-om

Izvor: B92, 21.Maj.2012, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JS: Nastavljamo pregovore sa DS-om

Beograd -- Potpredsednik JS Petar Petrović kaže da će se, bez obzira na rezultate predsedničkih izbora, nastaviti razgovori koalicije SPS-PUPS-JS i DS o formiranju vlade.

"Ne možemo da menjamo rezultate izbora, oni su takvi kakvi su, građani su izašli na izbore i dali su glas onome za koga su mislili da treba da daju" rekao je Petrović Tanjugu i podsetio da je koalicija SPS-PUPS-JS dala podršku Tadiću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je u Jagodini pobedio Nikolića.

"Želimo NIkoliću da čestitamo i poželimo uspešan rad na mestu predsednika Srbije, ali što se tiče pregovora oko vlade mislim da tu neće biti nekih većih problema i da će se nastaviti započeti razgovori između lidera koalicije SPS -PUPS JS i DS i još nekog ko bude prihvatio program koalicije SPS-PUPS-JS", rekao je Petrović.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JS:Nastavljamo razgovore sa DS

Izvor: Kurir, 21.Maj.2012

Želimo Nikoliću da čestitamo i poželimo uspešan rad na mestu predsednika Srbije, ali što se tiče pregovora oko vlade mislim da tu neće biti nekih većih problema i da će se nastaviti započeti razgovori između lidera koalicije SPS -PUPS JS i DS i još nekog ko bude prihvatio program koalicije...

Nastavak na Kurir...

PUPS i JS: Nastavljamo pregovore sa DS-om

Izvor: Blic, 21.Maj.2012

Funkcioner Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Momo Čolaković izrazio je danas očekivanje da će koalicija SPS-PUPS-JS ostati jedinstvena u procesu formiranja vlade, ali je i podsetio na njihov koalicioni sporazum, po kome je svakoj stranci ostavljena mogućnost da sama izabere partnera....

Nastavak na Blic...

Sudbina koalicije DS-SPS-URS u Nišu, za sada neizvesna (video)

Izvor: RTV 5, 21.Maj.2012

Bez obzira na izbor Tomislava Nikolića za predsednika Srbije, u Demokratskoj stranci u Nišu očekuju da će nastaviti saradnju sa dosadašnjim koalicionim partnerima, i na republičkom i na lokalnom nivou.. "Ja se nadam da će gospodin Dačić i gospodin Tadić održati dogovor i nastaviti saradnju,...

Nastavak na RTV 5...

Dačić ostaje uz DS

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Maj.2012, 00:46

Lider socijalista Ivica Dačić već je poslao signale Demokratskoj stranci da koalicija SPS-PUPS-JS neće rušiti dogovor sa njima o formiranju nove vlade Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.