JS: Nastavljamo razgovore sa DS-om

Izvor: RTS, 21.Maj.2012, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JS: Nastavljamo razgovore sa DS-om

Bez obzira na rezultate predsedničkih izbora, nastaviće se razgovori koalicije SPS-PUPS-JS i koalicije okupljene oko DS-a o formiranju vlade, kaže potpredsednik JS-a Petar Petrović.

Potpredsednik Jedinstvene Srbije Petar Petrović rekao je da će se, bez obzira na rezultate predsedničkih izbora, nastaviti razgovori koalicije SPS-PUPS-JS i koalicije okupljene oko DS-a o formiranju vlade.

"Ne možemo da menjamo rezultate izbora, oni su takvi kakvi su, građani su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izašli na izbore i dali su glas onome za koga su mislili da treba da daju" rekao je Petrović za Tanjug i podsetio da je koalicija SPS-PUPS-JS dala podršku Tadiću koji je u Jagodini pobedio Nikolića.

"Želimo Nikoliću da čestitamo i poželimo uspešan rad na mestu predsednika Srbije. Što se tiče pregovora o vladi, mislim da tu neće biti nekih većih problema i da će se nastaviti započeti razgovori između lidera koalicije okupljene oko SPS-a i DS-a i još nekog ko bude prihvatio program koalicije SPS-PUPS-JS", naveo je Petrović.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.