Igrač Totenhema: Osveta na našem terenu

Izvor: Mondo, 19.Sep.2014, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrač Totenhema: "Osveta" na našem terenu

Vezista Totenhema Nabil Bentaleb kaže da je njegova ekipa odigrala tešku utakmicu u Beogradu, ali i da bod uopšte nije loš.

Foto: AP Photo/Marko Drobnjaković

Osim prečke Harija Kejna u drugom minutu utakmice u Humskoj, Totenhem nije mnogo toga pokazao protiv Partizana u četvrtak uveče na stadionu na Topčiderskom brdu.

Istina, Totenhem nije došao u najjačem sastavu (zašto nije to je već stvar londonskog kluba), ali čim si član takvog kluba, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << onda je jasno da imaš kvalitet. Tako da bod koji je Partizan osvojio ima veliki značaj i predstavlja podstrek za crno-bele u nastavku takmičenja u Ligi Evrope.

Nabil Bentaleb, 19-godišnji alžirski fudbaler rođen u Francuskoj, bio je jedan od retkih fudbalera Totenhema koji je zastao u miks-zoni stadiona Partizana i pričao sa novinarima. Uglavnom, engleskih medija.

Činjenica je da engleske novinare i nije mnogo zanimao Partizan, već mnogo više Totenhem i Premijer liga, ali je bilo i par pitanja o utakmici sa crno-belima.

"Znali smo da će ovde biti baš teško za igranje i da ćemo teško da odigramo araktivan fudbal kakav obično prikazujemo. Nikada ne možete biti srećni kada odete u Evropu (na kontinent, kako kažu Englezi) i ne vratite se sa tri boda, ali bila je baš teška utakmica i ovaj bod je sasvim dobar", rekao je Alžirac i nastavio:

"To što smo sačuvali našu mrežu je veoma važno. Nismo primili gol, ostali smo čvrsti. Treba sve ovo da zapamtimo i da im vratimo na našem terenu".

Prvi put se dogodilo da dvojica Alžiraca - Bentaleb i Benžanim Stambuli - zajedno počnu utakmicu u srednjem redu londonskog kluba. Francuz Stambuli je ovog leta došao u Totenhem iz Monpeljea, a njegov zemljak (po rođenju) kaže da se adaptirao i da će tek doneti ono što treba.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.