Izvor: Nezavisne Novine, 12.Apr.2016, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džumhur danas protiv Hasa u prvom kolu Mastersa u Monte Carlu

SARAJEVO - Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur danas se sastaje s Holanđaninom Robinom Haseom u prvom kolu ATP turnira Masters serije 1000 u Monte Karlu.

Džumhur će na trećem ovogodišnjem Mastersu pokušati da nastavi uspješan niz iz Miamija gdje je došao do osmine finala. U prošloj sedmici izgubio je 90 bodova što ga je koštalo pada na ATP listi, ali bi ga uspjeh u Monte Karlu mogao vratiti na raniju poziciju.

Džumhur je već zaradio >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << novih 25 bodova s obzirom na to da je plasman u glavni žrijeb izborio kroz kvalifikacije.

U prvom kolu očekuje ga Holanđanin Hase, 62. igrač svijeta. Ovo će biti prvi Džumhurov duel s Holanđaninom, a najbolji bh. teniser nada se da će ponoviti uspjeh Mirze Bašića koji je pobijedio Hasea ove sezone na Australian Openu.

Susret Džuzmhur - Hase drugi je meč dana na terenu 9, a očekuje se da počne oko 13 sati. Pobjednik tog meča u drugom kolu igraće protiv šestog nosioca Čeha Tomaša Berdiha.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ferer se povukao iz Monte Karla

Izvor: B92, 12.Apr.2016

Osmi teniser sveta David Ferer zbog povrede list povukao sa se turnira iz Masters 1000 serije u Monte Karlu...Španac je to objavio na Tviteru i dodao je da će obavestiti javnost o datumu svog povratka na ATP tur...Prolaz u treće kolo mladi Nemac Aleksandar Zverev sada će tražiti protiv ’srećnog...

Nastavak na B92...

Monte Karlo: Novak sa Veselim na startu

Izvor: B92, 12.Apr.2016

Čeh Jiri Veseli biće rival Novaku Đokoviću u drugom kolu turnira iz Masters 1000 serije u Monte Karlu...Levoruki teniser na startu je bio bolji od Rusa Tejmuraza Gabašvilija sa 3:6, 7:5, 7:5...Veseli je trenutno 55. teniser na svetu, najbolji rang mu je 35. mesto, ima 22 godine, a ove sezone do...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.