Crno-beli bez Mačvana i u Laktašima

Izvor: Mondo, 31.Okt.2014, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-beli bez Mačvana i u Laktašima

Krilni centar Partizana definitivno neće nastupiti protiv Igokee u nedelju. Milosavljević još ne radi punom snagom.

Kao što je i bilo najavljeno, Milan Mačvan zbog povrede neće nastupiti ni u nedelju, protiv Igokee u Laktašima (19.00).

Krilni centar Partizana još miruje zbog povrede zadnje lože i ove nedelje neće trenirati sa ekipom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Mačvan neće igrati u Laktašima. Od ponedeljka počinje da trenira. Ostali su u redu", rekao je trener crno-belih Duško Vujošević na konferenciji za novinare u petak.

Kada će Dragan Milosavljević moći da zaigra posle oporavka od operacije ukršenog ligamenta?

"Priključuje se treninzima, a sigurno će najmanje još sedam dana biti van. I posle toga neće biti odmah u punom trenažnom procesu. I u utakmice će ulaziti postepeno. Ne bi trebalo očekivati mnogo od njega od početka", upozorio je šef struke Partizana.

Ima li novosti u vezi sa dolaskom novih igrača? O Saši Pavloviću, Vujošević je rekao da bi, naravno, voleo da ga vidi u ekipi.

"Menadžer je nudio ovog dečka iz Le Mana (Daniela Juinga) kao sigurnu opciju. Poslužili smo mu da produži ugovor sa sadašnjim klubom. Radimo na tome", rekao je Vujošević.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Partizan bez Mačvana u Laktašima

Izvor: B92, 31.Okt.2014

Krilni igrač Partizana Milan Mačvan će zbog povrede propustiti i meč protiv Igokee u Laktašima...Mačvan je odigrao samo jednu utakmicu po povratku među crno-bele, kada je povredio zadnju ložu, pa pauzira već desetak dana..."Od ponedeljka počinje da trenira. Ostali su u redu. Priključuje se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.