Ćerka bivšeg vozača formule 1 otvorila butik u Tivtu

Izvor: Blic, 05.Avg.2011, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka bivšeg vozača formule 1 otvorila butik u Tivtu

TIVAT - Zoi Džordan, ćerka bivšeg vozača formule 1 Edija Džordana, otvorila je večeras butik u kompleksu Porto Montenegro u Tivtu.

Zoi Džordan je izjavila da je butik "ekskluzivan kao i mesto na kome je otvoren". Ona je priredila mini modnu reviju brenda "Irvin&Džordan", kojoj je prisustvovao i njen otac Edi.

"Pre godinu bili smo ovde i rekli da ćemo se vratiti kada se izgradi", rekao je Edi Džordan "Vijestima".

Džordan je potom ispričao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je Zoi prvo upisala arhitekturu, ali da nije imao ništa protiv kada je prešla na modu.

"Očigledno da nisam uspeo, jer se ona sad bavi modom", odgovorio je on na pitanje da li je pokušao da nauči ćerku da vozi formulu.

Zoi tvrdi da joj otac nije pomogao oko karijere, ali da je imala njegovu podršku. Njene kreacije nose holivudske zvezde poput Kajre Najtli.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćerka bivšeg vozača formule 1 otvorila butik u Tivtu

Izvor: medio.rs, 05.Avg.2011

Zoi Džordan, ćerka bivšeg vozača formule 1 Edija Džordana, otvorila je večeras butik u kompleksu Porto Montenegro u Tivtu.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.