Bekam: Džaba im Murinjo, Junajted osvaja titulu!

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jul.2013, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekam: Džaba im Murinjo, Junajted osvaja titulu!

Bivši fudbaler Mančester Junajteda Dejvid Bekam rekao je da će se novi menadžer šampiona Premijer lige Dejvid Mojes suočiti sa teškim poslom, ali i da očekuje da će osvojiti titulu u svojoj prvoj sezoni na klupi "crvenih đavola".

Veruje u imenjaka Mojesa: Dejvid Bekam  

 

"Biće zanimljivo ove godine, jer je bilo toliko promena u Premijer ligi. (Trener Žoze) >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Morinjo se vratio (u Čelzi) i to je uzbudljivo. Biće interesantno, ali i dalje mislim da će Junejted osvojiti titulu. Ja sam navijač Mančester Junajteda", rekao je Bekam za Skaj sport.

Bekam je kazao da promene na Old Trafordu, odnosno odlazak Aleksa Fergusona u penziju i dolazak Dejvida Mojesa, mogu samo pozitivno da utiču na klub.

"Sjajno je imati nasleđe, a Mančester Junajted ima najveće. Rajan Gigs je tu toliko godina i svi igrači se ugledaju na njega. Fil Nevil se vratio. Geri Nevil je uključen, kao i Niki Bat koji se bavi rezervama. Mladi igrači ih poštuju i ugledaju se na njih. To je važno imati", rekao je Bekam.

Dejvid Bekam, koji je na kraju prošle sezone odlučio da završi fudbalsku karijeru, kazao je i da se nada da će napadač Vejn Runi ostati u Junajtedu.

"Nadam se da će ostati jer je Vejn tako talentovan igrač i vidim ga kao igrača Mančester Junajteda. Očigledno da će to biti njegova odluka i samo njegova odluka. Kao navijač Junajteda, želim da vidim najbolje fudbalere u klubu i nadam se da će ostati", rekao je Bekam.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bekam: Džaba im Murinjo, Junajted osvaja titulu!

Izvor: Dzungla.org, 15.Jul.2013

Bivši fudbaler Mančester Junajteda Dejvid Bekam rekao je da će se novi menadžer šampiona Premijer lige Dejvid Mojes suočiti sa teškim poslom, ali i da očekuje da će osvojiti titulu u svojoj prvoj sezoni na klupi „crvenih đavola“. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.