Anastasija Buđić izmislila da je bila na ručku sa Nadalom?

Izvor: Vesti-online.com, 18.Apr.2013, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija Buđić izmislila da je bila na ručku sa Nadalom?

Plejbojeva zečica Anastasija Buđić je očigledno toliko želela da skrene pažnju na sebe, da je izmislila priču da je bila sa Nadalom na ručku u Monaku! Šta sve neće da urade da budu u centru pažnje?!

Lepo se vidi da je Rafa za drugim stolom...  

Naime, na svom Fejsbuk profilu Anastasija ima nekoliko fotografija iz restorana u kom je navodno ručala sa teniserom, a na kojima se vidi da je poznati španac zapravo sedeo za drugim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << stolom, okrenut leđima Buđićevoj.

  Pa svi možemo da imamo ovakvu fotografiju...ako negde "naletimo" na njega!  

 

Sporna fotografija sa Nadalom, koju Anastasija drži za profil sliku, verovatno je nastala kada ga je ona zamolila da se slikaju i eventualno mu tražila autogram.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Facebook,   Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Anastasija Buđić izmislila da je bila na ručku sa Nadalom?

Izvor: Dzungla.org, 18.Apr.2013

Plejbojeva zečica Anastasija Buđić je očigledno toliko želela da skrene pažnju na sebe, da je izmislila priču da je bila sa Nadalom na ručku u Monaku! Šta sve neće da urade da budu u centru pažnje?!... Opširnije na Vesti online / Scena / Šoubiznis /

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.