Ana Ivanović proslavila 28. rođendan sa Bastijanom Švajnštajgerom

Izvor: Večernje novosti, 07.Nov.2015, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović proslavila 28. rođendan sa Bastijanom Švajnštajgerom

TENISERKA Ana Ivanović u petak je sa dečkom Bastijanom Švajnštajgerom oduvala 28 svećica na torti. Za razliku od prošlog rođendana, kada je par kog strani mediji nazivaju Bastijana bio u Aninom rodnom Beogradu, ovoga puta njen divan dan proslavili su u Mančesteru. Kako nemački fudbaler koji nosi dres Junajteda već danas mora na teren protiv ekipe VBA, slavlje nije moglo da traje do ranih jutarnjih časova. Ali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nema dileme da se stub odbrane "crvenih đavola" potrudio da Ani ulepša poseban dan. Pogotovo jer zna da mu se ona raduje kao malo dete. - Srećan mi rođendan - preduhitrila je Ivanovićeva fanove u petak na "Tviteru", koji su je potom zasuli čestitkama na ovoj društvenoj mreži. Lep poklon stigao je i od portala "Viktorija Milan" koji je proglasio Srpkinju za najatraktivniju teniserku planete, ispred Marije Šarapove, Judžin Bušar, Karoline Voznijacki... Naša igračica opravdala je taj epitet u sredu, na božićnoj zabavi Mančestera, organizovanoj čak 51 dan pre Božića. Svi fudbaleri su poveli svoje lepše polovine, a britanski tabloid "Dejli mejl" je najviše pažnje posvetio stilu Ivanovićeve koja je pokazala preplanule noge u kratkoj crnoj "dolče gabana" haljini, sa dugim rukavima i rol kragnom, i cipelama na štiklu optočenim roze draguljima. Engleze je oduševilo što je Ana na sebi imala vrlo malo šminke, pa su pohvalili njen prirodan izgled. Srpska teniserka i tri godine stariji nemački fudbaler zabavljaju se 14 meseci, a nedavno su počeli da žive zajedno.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Ivanović proslavila rođendan u Beogradu!

Izvor: Blic, 07.Nov.2015

Teniserka je 28. rođendan proslavila sinoć u Beogradu u društvu najbližih prijatelja i porodice...Ona je stigla u Beograd pre dva dana. U jednom lokalu okupila je svoje najbliže i na intimnom slavlju obeležila 28. rođendan...Verenik Bastijan Švajnštajger juče ujutru joj je poslao cveće, pošto...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.