Zvezda na Vračaru, sa Vijeirom?

Izvor: Mondo, 02.Maj.2016, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda na Vračaru, sa Vijeirom?

Portugalac se vratio u Beograd, ali pitanje je da li će biti i u timu. Vojvodina na Banovom brdu, Partizan u Surdulici...

Foto: MN Press

U neobičnom terminu za Superligu, zbog Vaskrsa, u utorak se nastavlja najjače domaće fudbalsko takmičenje.

Lider šampionata, Crvena zvezda, nalazi se u rezultatskoj krizi pošto je u poslednjih pet utakmica ostvarena samo jedna pobeda, uz prvi poraz >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ove sezone u Srbiji.

Crveno-beli su, ipak, zahvaljujući fantastičnoj bodovnoj razlici praktično obezbedili titulu, ali moraće to da potvrde i na terenu.

Rival u 34. kolu biće im Voždovac, a utakmica će se igrati na stadionu Obilića na Vračaru, iz dobro poznatih razloga da se mečevi visokog rizika ne igraju na krovu tržnog centra u Zaplanjskoj ulici.

Pisali smo već da će Zvezda u utorak biti oslabljena neigranjem suspendovanih Aleksandra Kataija i Marka Grujića, ali se u tim vraćaju Zoran Rendulić i Predrag Sikimić, a možda i Ugo Vijeira.

Portugalac se oporavio od povrede zgloba, pa se tokom vikenda vratio iz domovine u Beograd, ali je pitanje da li će ga Miodrag Božović poslati na teren od prvog minuta.

Čukarički je posle pobede nad "večitima" na odličnom putu da zauzme drugo mesto. Klub sa Banovog brda ima pet bodova više od Partizana, a u utorak će ugostiti Vojvodinu, koja nije pobedila u prethodna dva kola. Za razliku od njih, ekipa Milana Lešnjaka ima sedam uzastopnih "trojki".

Trećeplasirani Partizan u Surdulici igra protiv Radnika, koji je posle dve startne pobede u plej-ofu, doživeo ubedljiv poraz od komšija iz Niša (1:5). Debitant u Superligi je, ipak, u prethodna dva duela ove sezone dobro namučio crno-bele, tako da nema sumnje da predstoji još jedna uzbudljiva utakmica.

Ekipi Ivana Tomića neophodna je dobra uvertira u finale Kupa, u sredu protiv Javora.

Čačanski Borac će ugostiti Radnički iz Niša sa povratnikom na klupu, Miodragom Kosanovićem.

Što se tiče plej-auta, OFK Beograd će pokušati da protiv direktnog konkurenta Rada produži nadu u opstanak, dok Jagodini jedino pobeda u Subotici, protiv Spartaka, produžava teoretsku šansu da ostane u Superligi.

SUPERLIGA, 34. kolo:

Plej-of:

Voždovac - Crvena zvezda (16.00, TV Arena Sport 1)

Čukarički - Vojvodina (17.30)

Borac - Radnički Niš (18.00)

Radnik - Partizan (18.00, TV Arena Sport 1)

TABELA: Zvezda (-1) 42, Čukarički 36, Partizan 31, Radnički Niš 29, Vojvodina 27, Radnik 25, Borac (-1) 23, Voždovac 21

Plej-aut:

Novi Pazar - Javor (17.00)

Rad - OFK Beograd (17.00)

Spartak - Jagodina (17.00)

Metalac - Mladost Lučani (18.00)

TABELA: Novi Pazar 25, Metalac 22, Javor 21, Mladost 21, Spartak 20, Rad 19, OFK Beograd 15, Jagodina 13.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.