Zvezda i Partizan sigurni, Metalac bolji od Mege

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Maj.2015, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i Partizan sigurni, Metalac bolji od Mege

Košarkaši Crvene zvezde, Partizana i Metalca zabeležili su pobede u utakmicama 10. kola Superlige Srbije.

Lider Crvena zvezda zadržao je maksimalan učinak, pošto je u Pančevu ubedljivo savladao Tamiš sa 74:52.

Najzaslužniji za 10. pobedu crveno-belih u domaćem takmičenju bio je Luka Mitrović sa 16 poena i sedam skokova, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Nikola Kalinić dao je 14, a 11 Marko Tejić, dok je jedini dvocifren u pančevačkom timu bio je Dušan Milošević sa 11.

Ubedljivu pobedu ostvario je i Partizan, koji je na svom parketu trijumfovao protiv FMP Železnika - 81:67.

Najefikasniji u redovima crno-belih bio je Edo Murić sa 17 poena, Nikola Milutinov zabeležio je novi “dabl dabl” sa 15 koševa i 11 skokova, Mihajlo Andrić dodao je 10, dok je kod FMP-a bolji od ostalih bio Filip Čović sa 17.

U direktom sudaru za mesto koje vodi u ABA ligu bez plaćanja kotizacije, Metalac je u Valjevu bio bolji od Mega Leksa sa 89:70.

Metalac su do trijumfa predvodili Dušan Kutlešić sa 15 i Marko Jevtović sa 14, dok je u Megi najbolji bio Kori Vebster sa 16 poena.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda zadržala maksimalan učinak

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Maj.2015

BEOGRAD - Košarkaši Crvene zvezde, Partizana i Metalca zabilježili su pobjede u utakmicama 10. kola Superlige Srbije...Lider Crvena zvezda zadržao je maksimalan učinak, pošto je u Pančevu savladao Tamiš sa 74:52...Najzaslužniji za 10. pobjedu crveno-bijelih u domaćem takmičenju bio je Luka...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.