Ulaznice za derbi od srede u prodaji: Sever i jug po 500 dinara

Izvor: MozzartSport.com, 21.Apr.2015, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulaznice za derbi od srede u prodaji: Sever i jug po 500 dinara

Navijači Partizana će mesta na tribinama moći da obezbede od četvrtka na biletarnicama stadiona u Humskoj 1

Samo nekoliko časova pošto je potvrđeno da će se 148. večiti derbi definitivno igrati u subotu od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“, čelnici Crvene zvezde saopštili su i cene ulaznica za meč sa Partizanom.

Sever i jug koštaju po 500, istok 800, a zapad 1.000 dinara, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mesta u VIP ložama staju 2.000, dok je za poziciju u VIP galeriji neophodno izdvojiti 3.000 dinara.

Ulaznice se u prodaju puštaju u sredu, a na stadionu „Rajko Mitić“ blagajne će raditi od 11 do 17 časova, kao i u subotu od deset do početka meča.

Osim na Marakani, ulaznice će se prodavati i na biletarnicima Partizanovog stadiona, koje će raditi od četvrtka u period od deset do 18 časova. Pristalice crno-belih ulaznice mogu da rezervišu i u Tiketlajnu, u dvorani Doma sindikata, svakog dana od devet do 19 časova ili na telefon 011/20-30-570.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.