Obradović: Nisam zvezda, ja sam Partizan

Izvor: MVP.rs, 24.Sep.2014, 03:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Nisam zvezda, ja sam Partizan

Iskusni trener je sa Fenerbahče Ulkerom osvojio turnir u Zadru.

Željko Obradović (54) je u sklopu priprema za novu sezonu boravio u Zadru, gde je sa Fenerbahče Ulkerom osvojio pripremni turnir. U finalu su njegovi izabranici bili bolji od Cedevite rezultatom 75:67.

Prilikom intervjua koji je dao za "Večernji list", popularni 'Žoc' se dotakao nekoliko zanimljivih tema. Na početku samog intervjua novinar je konstatovao da je Obradović najveća zvijezda zadarskog >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << turnira, a iskusni stručnjak ga je odmah ispravio:

"Nisam ja zvezda, ja sam Partizan" izjavio je Obradović.

Iskusni stručnjak je objasnio i kako je dobio nadimak 'Žoc':

"Kada je 1973. Dragan Kićanović kao član reprezentacije bivše SFRJ osvojio naslov prvaka Europe mi klinci jako smo se palili na košarku, jer je 'Kićan' bio naš Čačanin. Šutirali smo do iznemoglosti, a kada bi lopta ušla 'bez koske' mi bismo vikali 'svaka cepa'. Kako je meni to dosta dobro išlo jedan mi je prijatelj rekao da sam Željko Obradović Cepač, a to je vremenom preraslo u 'Žoc'. Danas me tako zovu i jako volim taj nadimak", ispričao je Obradović za "Večernji list".

(foto: turkiyegazetesi.com.tr)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.